• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

HP OMEN 15-dh0750nd - Gaming Laptop -15.6 Inch (144 Hz)

Computer
€ 1.599.001,599.00
300 euro korting op de adviesprijs
4.56
lees meer
HP OMEN 15-dh0750nd - Gaming Laptop -15.6 Inch (144 Hz)
unknown

✔ Foto- en videobewerking: de CPU en videokaart bieden voldoende snelheid

✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*

✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

De OMEN by HP 15-dh0750nd is een echte krachtpatser. De krachtige Intel Core i7 CPU zorgt ervoor dat zeer zware taken snel worden uitgevoerd. Met de NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q videokaart ben je helemaal klaar voor toekomstige games en VR. Met deze videokaart speel je alle games op de hoogste instellingen in 4K resolutie. De nieuwe RTX modellen zijn voorzien van nieuwe features zoals Ray Tracing en Turing GPU-architectuur. Beelden worden nog vloeiender weergeven dankzij G-Sync. Dankzij 16 GB werkgeheugen ben je toekomstbestendig en is het mogelijk meerdere zware taken gelijktijdig uitvoeren. 16GB is bruikbaar om alle games te spelen van dit moment in combinatie met een goede CPU en videokaart. De 1000 GB harde schijf biedt ruimte voor gemiddeld 200.000 foto's, 400 uur videomateriaal of meer dan 20 games van gemiddeld 40 GB. De refreshrate van het scherm van deze laptop is 144 hz, hierdoor zullen je beelden soepeler weergegeven worden. Dit is ideaal voor games waar beelden snel bewegen zoals shooters of racegames. Nasat HDMI en DisplayPort beschikt deze laptop ook over een Thunderbolt connector.

Deze laptop is voorzien van een 4Zone RGB keyboard. Hierdoor kun je zelf bepalen welke kleuren het keyboard moet weergeven en met het OMEN Command Center kun je je laptop nog meer naar wens aanpassen. De laptop wordt daarnaast goed beschermd door de metalen behuizing.

ℹ Goed om te weten:

- Deze laptop is voorzien van Windows 10

- Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler

- Deze laptop is voorzien van een QWERTY keyboard

- Het werkgeheugen van deze laptop is uitbreidbaar

- Heeft RGB verlichting

in winkelwagen
populair products / recent viewed box